Μεγάλες καταστροφες στην Κομοτηνή! Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν χωράφια! ΦΩΤΟ

Μεγάλες καταστροφες στην Κομοτηνή! Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και πλημμύρισαν χωράφια! ΦΩΤΟ

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο από Άρατο ως Φιλλύρα και από Δοκό προς Φιλλύρα, λόγω της καταιγίδας. Η βροχή προκάλεσε αύξηση της στάθμης του Αμυγδαλορέματος καθιστώντας αδύνατη την διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων.


Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Κομοτηνή, προκαλώντας ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και περιουσίες. Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε ένα μεγάλο τμήμα του Νομού είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, με το μεγαλύτερο όγκο καταστροφών να συγκεντρώνονται στις ορεινές περιοχές του Δήμου Αρριανών και οικισμούς όπως ο Δοκός και η Βραγιά.


ΦΩΤΟ από xanthinea




ΦΩΤΟ από xanthinea



Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά, δρόμοι και καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλημμύρισαν ενώ οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους μιας και η βροχόπτωση ήταν ξαφνική και ιδιαίτερα ισχυρή. Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και σε κτηνοτροφικές μονάδες ενώ σήμανε συναγερμός τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στην Αστυνομία.


ΦΩΤΟ από xanthinea




ΦΩΤΟ από xanthinea



Πηγή: XanthiNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις