Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η πιο πολύτιμη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο;


Η φετινή λίστα της "Millward Brow" για τα πιο πολύτιμα αυτοκίνητα στον κόσμο, δεν περιείχε κάποια... έκπληξη.

Και αυτό γιατί για ακόμη μια χρονιά η Toyota αναδείχθηκε η πιο πολύτιμη αυτοκινητοβιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες των πελατών και λειτουργώντας άριστα σαν οργανισμός.

Ο ιαπωνικός κολοσσός δείχνει να μην έχει αντίπαλο όλα αυτά τα χρόνια, σαρώνοντας τόσο σε πωλήσεις, όσο και σε αξιοπιστία. Σύμφωνα με την Millward Brown, η Toyota βρίσκεται στην κορυφή της λίστας BrandZ Top 100, με την αξία της να εκτιμάται στα 29,5 δις δολάρια. Δεύτερη είναι η BMW με 26,8 δις και τρίτη η Mercedes με 22,7 δις δολάρια. Εντύπωση κάνει η τέταρτη θέση της Honda, η είσοδος της αμερικανικής Tesla στην πρώτη δεκάδα και η απουσία της VW.

Οι 10 πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες

1. Toyota: $29,5 δις
2. BMW: $26,8 δις
3. Mercedes-Benz: $22,7 δις
4. Honda: $13,2 δις
5. Ford: $13,1 δις
6. Nissan: $11,5 δις
7. Audi: $9,5 δις
8. Land Rover: $4,7 δις
9. Porsche: $4,4 δις
10. Tesla: $4,4 δις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!