Γερμανία-Σλοβακία 3-0: Τα «πάντσερ» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Γερμανία-Σλοβακία 3-0: Τα «πάντσερ» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Με γκολ του Μπόατενγκ στο 8', του Γκόμεζ στο 42' και του Νράξλερ στο 62' οι Γερμανοί έκαναν πέρασαν εμφατικά στα προηημιτελικά και περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από το Ιταλία-Ισπανία

Στη Λιλ και το «Πιέρ Μορουά» κοντράρονταν Γερμανία και Σλοβακία με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro. Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν φάσεις από το πρώτο λεπτό στην εστία των Σλοβάκων, μην αφήνοντας τους αντιπάλους τους να νιώσουν σε καμία στιγμή ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 8ο λεπτό, σε κόρνερ των Γερμανών, οι αμυντικοί της Σλοβακίας έδιωξαν τη μπάλα, όμως αυτή έφτασε στον Μπόατενγκ ο οποίος έπιασε ένα «ξερό» μονοκόμματο σουτ και την έστειλε στα δίχτυα του Κόζατσικ.


Στο 12ο λεπτό, σε σέντρα μέσα στην περιοχή των Σλοβάκων, ο Σκρτέλ ανέτρεψε τον Μάριο Γκόμεζ και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Κόζατσικ.


Με τις ευκαιρίες να είναι 13-0 υπέρ των Γερμανών, οι Σλοβάκοι έκαναν σέντρα μέσα στην περιοχή του Νόιερ, ο Γιουράι Κούτσκα έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας το Γερμανό πορτιέρο να «πετάξει», για να αποκρούσει.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Γιούλιαν Ντράξλερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή των Σλοβάκων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος έκανε το 2-0 για τα πάντσερ.


Η Σλοβακία μπήκε λίγο πιο ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας φάσεις στη Γερμανική εστία, όμως σε κόρνερ των Γερμανών στο 62', ο Χούμελς έπιασε την κεφαλιά και μετά από κόντρα, αυτή κατέληξε στον «ξεχασμένο» από τη σλοβάκικη άμυνα, Ντράξλερ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Κόζατσικ για τρίτη φορά.


Το παιχνίδι από εκεί και έπειτα είχε τελειώσει, αφού οι Σλοβάκοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να να πιέσουν για κάτι παραπάνω, ενώ οι Γερμανοί συνέχισαν (όπως έκαναν από το πρώτο λεπτό) να κλείνουν εκπληκτικά την πρώτη μπαλιά των αντιπάλων τους, κερδίζοντας την μπάλα ψηλά και δημιουργώντας φάσεις με τους Ποντόλσκι και Μίλερ, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ.

Συνθέσεις:

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Κίμιχ, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ, Γκόμεζ.

Σλοβακία (Κόζακ): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Γκυόμπερ, Χροσόμσκι, Κούτσκα, Σκίνιαρ, Ντούρις, Χάμσικ, Βάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις