Δείτε αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πλέι οφ μετά τις αλλαγές που προέκυψαν λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ την Τρίτη (17/5).

Βέβαια, παραμένουν δύο εκκρεμότητες ακόμη. Μία που αφορά την ημέρα διεξαγωγής και μία για την ώρα. Συγκεκριμένα, επειδή η 6η αγωνιστική θα απέχει λιγότερο από 48 ώρες από την 5η, η Super League θα επικοινωνήσει με τις ομοσπονδίες των διεθνών ποδοσφαιριστών, ζητώντας της να επιτρέψουν στους παίκτες να ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες με μία ημέρα καθυστέρηση. Αυτό θα συμβεί, ώστε τα ματς να διεξαχθούν την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στις αντίστοιχες ώρες. Εφόσον υπάρξει έστω και μία άρνηση, το πρόγραμμα θα μείνει ως έχει.

Επίσης, όσον αφορά το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 5ης αγωνιστικής, ο Συνεταιρισμός έχει ζητήσει την έγκριση της Nova, για να αρχίσει το παιχνίδι ένα τέταρτο ή μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη σέντρα στις 20:30.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

2η αγωνιστική, Παρασκευή 20/5

20:30, ΑΕΚ - Πανιώνιος, ΟΑΚΑ

3η αγωνιστική, Δευτέρα 23/5

18:15, Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, Νέα Σμύρνη

20:30, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, "Απόστολος Νικολαΐδης"

4η αγωνιστική, Πέμπτη 26/5

18:15, ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, Τούμπα

20:30, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ΟΑΚΑ

5η αγωνιστική, Κυριακή 29/5

18:15, Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, "Απόστολος Νικολαΐδης"

20:30, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ΟΑΚΑ

6η αγωνιστική, Τρίτη 31/5

20:15, Πανιώνιος - ΑΕΚ, Νέα Σμύρνη

20:15, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, Τούμπα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις