Στον Εισαγγελέα αγρότες για παρακώλυση συγκοινωνιών στις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους

Στον Εισαγγελέα αγρότες για παρακώλυση συγκοινωνιών στις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους

Προανάκριση για διερεύνηση τέλεσης του αδικήματος «παρακώλυσης συγκοινωνιών» διενεργεί η Αστυνομία Κιλκίς κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Προσκλήθηκαν ήδη από την περασμένη εβδομάδα να καταθέσουν τρεις αγροτοσυνδικαλιστές για όσα διαδραματίστηκαν στο Κιλκίς με επίκεντρο τα τελωνεία και τη Δ.Ο.Υ. Κιλκίς, όπου οι αγρότες τον περασμένο Ιανουάριο – Φεβρουάριο κατέβηκαν στους δρόμους για να πιέσουν την κυβέρνηση κυρίως στα θέματα του ασφαλιστικού και φορολογικού.


Σύμφωνα με το eidisis.gr, ανάλογη προανάκριση κατά αγροτών διενεργείται σε όλους τους νομούς , όπου οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους. Θεωρείται βέβαιο ότι η προανάκριση θα συμπεριλάβει και άλλους αγρότες του νομού που πρωταγωνίστησαν στην κινητοποίηση του Χειμώνα.
Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στον αγροτικό κόσμο που υφίσταται τους τελευταίους μήνες σοβαρότατη επιδείνωση τόσο λόγω της επιβάρυνσής του με φόρους και εισφορές, όσο και από τη συμπίεση των τιμών παραγωγού, ιδιαίτερα στον τομέα της κτηνοτροφίας, όπου η τιμή του αγελαδινού γάλακτος στον παραγωγό έχει κατρακυλήσει στα επίπεδα του 1995 (τότε 100 δρχ/κιλό) όταν το κόστος παραγωγής έχει πολλαπλασιαστεί.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις