Μεγάλο αποτέλεσμα (1-1) με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Μεγάλο αποτέλεσμα (1-1) με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ που από το 20' έπαιζε με 10 και είχε δύο να αποχωρούν τραυματίες, ήταν επτάψυχος και πήρε με την γκολάρα του «βιονικού» Χάρη Χαρίση πολύτιμο βαθμό (1-1) από τον προβλέψιμο Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Έχει βρει το… κουμπί του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ!

Παρά το ότι έπαιζε με δέκα απ’ το 20’ (λόγω σωστής αποβολής του Τζιόλη), παρά το ότι βρέθηκε να χάνει (από γκολάρα του Μπεργκ), ο Δικέφαλος του βορρά έμεινε ξανά όρθιος μέσα στη Λεωφόρο, με τον Χαρίση να διαμορφώνει το 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αποτέλεσμα που διατήρησε την ψυχωμένη ομάδα του Ίβιτς στην κορυφή, σε ισοβαθμία με τους πράσινους, έχοντας μπει πολύ «δυνατά» στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Νάνο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής (78’ Καλτσάς), Ζέκα, Αμπέντ (60’ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Λουντ, Βλαχοδήμος, Λαγός, Εβαντζελίστα

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ (79’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης, Μακ (60’ Ζάιρο, 68’ λτ Σκόνδρας)

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Χατζηισαϊας, Πέλκας, Αντώνης.

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης
Διαιτητής: Κύζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις