Τρίτη 12 Απριλίου 2016

«Οχι» σε γιαούρτι με σκόνη γάλακτος

«Οχι» σε γιαούρτι με σκόνη γάλακτος

Εκρηκτικό μείγμα που απειλεί να καταστρέψει την ελληνική γαλακτοπαραγωγή χαρακτηρίζει ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα την τροποποίηση του άρθρου 82 του κώδικα τροφίμων και ποτών, που επιτρέπει την παρασκευή γιαουρτιού από σκόνη γάλα, εβαπορέ κ.λπ., και τη μεγάλη μείωση των τιμών παραγωγού από τις γαλακτοβιομηχανίες.

 Οι συνεταιριστές υπογραμμίζουν επίσης την ανάγκη ενεργοποίησης των ελεγκτικών μηχανισμών για να αντιμετωπισθεί η ευρεία ελληνοποίηση εισαγόμενων γαλακτοκομικών προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!