Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Καλός ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Καλός ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Λίγες ασθενείς βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Θράκη, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανόν στις ακτές της Ηπείρου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες

Βελτιωμένος καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια, πολύ ενισχυμένους ανέμους στο Ιόνιο, και μεταφορά σκόνης από την Αφρική, αναμένεται σήμερα Κυριακή.

Λίγες ασθενείς βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Θράκη, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανόν στις ακτές της Ηπείρου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 18 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο νότιοι έως νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης από τις απογευματινές ώρες, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι έως νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!