Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Τι έγραφε στο σημείωμα-διαθήκη ο ένας από τους βομβιστές των Βρυξελλών



Ο Ιμπραχίμ Ελ Μπακράουι έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπως επιβεβαίωσε σήμερα το μεσημέρι ο γενικός εισαγγελέας του Βελγίου, ο οποίος παρουσίασε και ένα σημείωμα του καμικάζι.

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι στο τρέξιμο, με κυνηγούν, με ψάχνουν παντού. Αν παραδοθώ, θα καταλήξω σε ένα κελί φυλακής», έγραφε το σημείωμα που εντόπισε η αστυνομία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που ο τρομοκράτης είχε πετάξει στα σκουπίδια δίπλα στο σπίτι του.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, μία ακόμη βαλίτσα που περιείχε 15 κιλά εκρηκτικών υλών δεν εξερράγη.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας της χώρας, αν είχε εκραγεί και αυτή η βαλίτσα, τα θύματα θα ήταν πολύ περισσότερα, καθώς είχε τη μεγαλύτερη ποσότητα εκρηκτικών από τις άλλες δύο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!