Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Παρέλαση και εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Παρέλαση και εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Από το πρωί θα ηχούν χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από τις καμπάνες όλων των εκκλησιών, ενώ οι Φιλαρμονικές θα διέλθουν από τις κεντρικές οδούς παιανίζοντας θούρια και εμβατήρια, σύμφωνα με το πρόγραμμα κίνησης του Γ΄ Σ.Σ.


Ώρα 10.00΄: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην οποία θα χοροστατήσει ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος. Πέρας προσέλευσης επισήμων στη Δοξολογία 09.50΄. Θέματα που αφορούν την παράταξη, την απόδοση τιμών, την τάξη και την κυκλοφορία θα ρυθμισθούν αντίστοιχα από το Γ΄ Σ.Σ. και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ώρα 10.45΄: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού από τον εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τον Στρατηγό Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ε., τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, τον Διοικητή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, τους Προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων, τους Προέδρους των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, τους Προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς». Θέματα που αφορούν την παράταξη και απόδοση τιμών, την εγκατάσταση μεγαφωνικής συσκευής, την τάξη και την κυκλοφορία θα ρυθμισθούν αντίστοιχα από το Γ΄ Σ.Σ. και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ώρα 11.15΄: Παρέλαση από αντιπροσωπευτικά τμήματα με εθνικές ενδυμασίες, σπουδαστών, μαθητών, προσκόπων, οδηγών, αναπήρων σε αμαξίδια με Ερυθροσταυρίτισσες, Μακεδονομάχων και στρατιωτικών τμημάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!