Αποκαλυπτήρια για το νέο Samsung Galaxy S7

Αποκαλυπτήρια για το νέο Samsung Galaxy S7

Η Samsung παρουσιάζει αυτή την ώρα την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone Galaxy. Η παρουσίαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Η εκδήλωση που οργανώνει η Samsung, ακούει στο όνομα «Samsung Galaxy Unpacked 2016» και ήδη η κορεατική εταιρεία μάς προτρέπει να «ετοιμαστούμε να επανεξετάσουμε τι μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο», όπως δηλώνει το σλόγκαν του βίντεο, κάτι που προδιαθέτει για ευρείας έκτασης βελτιώσεις στη λειτουργικότητα της συσκευής.
Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Galaxy S7 που έδωσε στη δημοσιότητα η Samsung











Παράλληλα με την παρουσίαση του Galaxy S7 γίνεται και εκείνη του GalaxyS7edge! Και τα δύο τηλέφωνα σύμφωνα με τον Justin Denison είναι ανθεκτικά στο νερό και την σκόνη, ενώ και τα δυο διαθέτουν κάρτα microSD.
Σταδιακά δίνονται και οι πρώτες λεπτομέρειες για την κάμερα του S7 το οποίο έχει δυνατότητα να λαμβάνει νυχτερινές λήψεις με μεγαλύτερο άνοιγμα φακού f/1.7
Αποκαλύφθηκε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο είναι το Motion Panorama αλλά και η δυνατότητα να προσαρμοστούν φακοί στην κάμερα.











Σε ότι αφορά το Hardware, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κατά 30% πιο γρήγορος θα είναι ο CPU αλλά και κατά 64% καλύτερα τα γραφικά σε σχέση με το S6.
Παράλληλα, το S7 θα διαθέτει και liquid cooling για καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή
Η μπαταρία του S7 θα είναι στα 3000 mAH, ενώ για το S7 Edge 3600 mAh

Δείτε το βίντεο που έφτιαξε η εταιρεία για την παρουσίαση του νέου κινητού της
Δώρο θα είναι με το S7 το Galaxy Game Pack δίνοντας δώρο 200 δολάρια σε αξία παιχνιδιών
Με κάθε προπαραγγελία ενός S7, δώρο ένα VR Headset
Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις