Πεδίο μάχης η Κως για τα hotspots: «Βροχή» από χημικά

Πεδίο μάχης η Κως για τα hotspots: «Βροχή» από χημικά - Στο νοσοκομείο ένα παιδί (pics)

Τουλάχιστον 50 άνδρες των ΜΑΤ μπλοκάρουν την είσοδο του στρατοπέδου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη λειτουργία hotspot στην Κω, πραγματοποίησαν κάτοικοι του νησιού, ζητώντας από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της.

Μεγάλη ένταση επικρατεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη λειτουργία των hotspots στην Κω, με τους αστυνομικούς να κάνουν συστηματική χρήση χημικών κατά των εκατοντάδων πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί στο Πυλί για να διαμαρτυρηθούν.
Σύμφωνα το kosnews24.gr λόγω των χημικών ένα 9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε κοντά στον χώρο όπου έχει επιλεγεί για την κατασκευή του hotspot οι εργασίες για το οποίο συνεχίζονται. Πληροφορίες αναφέρουν στην είσοδο του στρατοπέδου βρίσκονται παρατεταγμένοι 50 άνδρες των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρει το vimatisko.gr προηγήθηκαν διαβουλεύσεις με την αστυνομία να επιτρέπει μόνο σε 20 πολίτες να περάσουν προς τον χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot και τους πολίτες να ζητούν να περάσουν όλοι οι διαδηλωτές.










Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις