Το GPS με τη φωνή του… Μόργκαν Φρίμαν

Το GPS με τη φωνή του… Μόργκαν Φρίμαν

Κάθε φορά που θέλουμε να ακολουθήσουμε μια διαδρομή που δεν γνωρίζουμε καλά, γεννιούνται διάφορα ερωτήματα. Πώς θα πάμε; Πώς θα φτάσουμε μέχρι εκεί; Ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε; Ποιος θα μας καθοδηγήσει;

Τώρα υπάρχει το GPS με τη φωνή του “θεού”. Του ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν, που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2003 “Θεός για μία εβδομάδα”. Ο Μόργκαν Φρίμαν, είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον απεγνωσμένα χρειάζεται καθοδήγηση για τον προορισμό του, ενώ βρίσκεται στο δρόμο.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι η τελευταία φωνή που έρχεται να προστεθεί στην εφαρμογή πλοήγησης της Google, Waze, που διατίθεται δωρεάν. Έτσι τώρα μπορείτε να βασιστείτε στους γλυκούς φωνητικούς τόνους του Φρίμαν, ο οποίος θα είναι πάντα πρόθυμος να σας εξηγήσει την διαδρομή δίνοντας οδηγίες για να κάνετε μετά από πεντακόσια μέτρα στροφή προς τα αριστερά και να σας αναγγέλλει ότι φτάσατε στον προορισμό σας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις