Έκλεισαν οι ημερομηνίες για το συνέδριο της ΝΔ



Το τριήμερο από τις 22 έως τις 24 Απριλίου θα διεξαχθείτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ύστερα από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να το επισπεύσει.

Το τακτικό συνέδριο της ΝΔ ήταν προγραμματισμένο για το καλοκαίρι, ωστόσο όπως σημείωνε ο κ. Μητσοτάκης – την 1η Μαϊου (ανήμερα Πάσχα), το κόμμα πρέπει να είναι οργανωτικά έτοιμο να διεκδικήσει εκ νέου την εξουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο του Συνεδρίου θα βρεθούν οι αλλαγές στη δομή και στο καταστατικό του κόμματος, όχι όμως και το ιδεολογικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην πορεία προς το Συνέδριο, ο κ. Μητσοτάκης και η οργανωτική ομάδα (βαρύνοντα ρόλο έχουν οι Λ. Αυγενάκης και Μιλτ. Βαριβιτσιώτης) αναμένεται να θέσουν σειρά κρίσιμων ζητημάτων σε διαβούλευση με τα μέλη, προκειμένου να ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις για τις αλλαγές που θα αποτελέσουν την εισήγηση της ηγετικής ομάδας προς το σώμα των συνέδρων...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις