Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα τέσσερα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα τέσσερα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

Διευκρινίσεις με τη μορφή ερωταπαντήσεων για τις τέσσερις δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας μέσω του νέου ΕΣΠΑ δίνει το υπουργείο Οικονομίας.

Τα προγράμματα αυτά αφορούν την αναβάθμιση υφιστάμενων πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους 8 στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας του ΕΠΑΝΕΚ, την ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, την ανάπτυξη της υγιούς νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε εδώ τα προγράμματα για:

- πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις

- μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις

- ανάπτυξη της υγιούς νεοφυούς επιχειρηματικότητας

- ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!