Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Στα λευκά ντύθηκε η Ξάνθη



Με χιόνια βρήκε η τρίτη μέρα του χρόνου την περιοχή της Ξάνθης. Η χιονόπτωση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές και έφτασε μέχρι την πόλη και τις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο με αποτέλεσμα η πόλη της Ξάνθης να ξυπνήσει σε λευκό τοπίο.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί στο οδικό δίκτυο ούτε και αποκλεισμοί οικισμών, όμως οι αρμόδιες αρχές συνιστούν προσοχή στους οδηγούς, ακόμη και μέσα στην πόλη ενώ στο ορεινό οδικό δίκτυο, ειδικά μετά το 8ο χλμ της Επαρχιακής Οδού απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. 


Όπως αναφέρει το Xanthipress, πιο πυκνό είναι το χιόνι στις ορεινές περιοχές, γι' αυτό και τα εκχιονιστικά μηχανήματα κατευθύνονται προς το Δασικό Χωριο, προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!