MHNYMA BLOGGER: Απάντηση στον υπουργό μεταφορών για τις δηλώσεις του.

Αποτέλεσμα εικόνας για blogger
Ο υπουργός μεταφορών  για άλλη μια φορά έδωσε την εντύπωση ότι στην ΕΛΛΑΔΑ τίποτα δεν λειτουργούσε προτού έρθει η κυβέρνηση που είναι υπουργός και θα τα διορθώσει όλα. Έχει χάσει τον ελέγχο από τις τόσες υποτιθέμενες ατασθαλίες,αναφέρετε σε θέματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικοτητα ,άλλα δυστυχώς έπεσε σε διαβασμένους δημοσιογραφους και αντιμετώπισε προβλήματά δείτε εδώ (video) . Αναφέρει το ηλεκτρονικό εισιτήριο και το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει ως ληξιπρόθεσμη εφαρμογή αλλα και πιλοτικη εφαρμογη στην θεσσαλονικη   ως το τελος του 2016 δείτε εδώ θα πρέπει εδώ να υπενθυμισουμε στον υπουργό πως  ενα μεγάλο μέρος που έπρεπε να εφαρμοστούν έχει γίνει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ και  όλα αυτά όταν υπάρχει ασυμφωνία έναντι μεγάλων  οφειλών του κράτους υπέρ ΟΑΣΘ.
Υπουργέ  εσείς και όλοι οι άλλοι υπουργοί των μεταφορών έχετε φέρει τον ΟΑΣΘ στις χειρότερες καταστάσεις από την ίδρυση του , με τις πολίτικες σας έχετε κατά ταλαιπωρήσει το επιβατικό κοινο όλη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ άλλα και των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ , εσείς οι ίδιοι βάλατε φραγμούς με την πολίτικη σας στη πληθώρα παροχής υπηρεσιών που είχε το επιβατικό κοινό στο παρελθόν από τον ΟΑΣΘ,  παρόλα αυτά   ο ΟΑΣΘ είχε  πάντα την καλή πρόθεση προς διεκπαιραιωση των θεματων που πρέπει να εφαρμοστούν προς όφελος όλων.
Όλες οι πολίτικες των κυβερνήσεων  θέλοντας να κάνουν κοινωνική πολίτικη ζημίωναν το κράτος χρηματοδοτωντας το εισιτήριο και πως να μην το χρηματοδοτησουν όταν θέλουν να δείξουν την ευαισθησία προς τον κοινωνικό ιστό αποσκοπώντας αυτό που ξέρουμε όλοι.
θα ηθελα να πω επίσης δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα στην θεσσαλονικη ,κάποια από αυτά είναι
1)επισκευή οδικών αρτηριών .
2.Λεωφορειολωρίδες, προτεραιότητα αστικών λεωφορείων στους φωτεινούς σηματοδότες
και λεωφορειακές γραμμές ταχείας εξυπηρέτησης (BRT).
3.Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για αποθάρρυνση της αλόγιστης χρήσης
ΙΧ.
4.Προώθηση δημιουργίας δικτύου Τραμ.
5.Διασύνδεση Μετρό/Τραμ/Λεωφορείων με δημιουργία χώρων μετεπιβίβασης και
αναδιάρθρωση των στάσεων.
6.Σύστημα θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Θερμαϊκό.
7.Συστήματα ευέλικτης συγκοινωνίας (Flexible Transport Systems).
8.Ενιαία πολιτική στάθμευσης.
9.Πεζοδρομήσεις και αναπλάσεις δημόσιου χώρου.
10.Ποδηλατόδρομοι.
11.Σύστημα κοινόχρηστων δημοσίων ποδηλάτων.
12.Χρέωση κυκλοφοριακής συμφόρησης.
όλα αυτά τα ξεχάσατε υπουργέ και δεν είναι μόνο αυτά,αυτά ήρθαν στην μνήμη μου.
Ο υπουργός μεταφορών που επι των καθοκοντων και με βάρια καρδιά μας ειπε ότι παραχώρησε τα αεροδρόμια διαβάστε εδώ  και στην ουσια τα αεροδρόμια αυτά οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους τα έβαλαν στα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου και ήταν μέρος του γνωστού εκβιασμού στον οποίο αν δεν υποκύψεις οφείλεις να βγει από το ευρώ , θα πρέπει εδω να σας κάνω γνωστό οτι τα
αεροδρόμια αυτά εξυπηρέτησαν το 2014 22 εκατομμύρια επιβάτες και κοντά στα 23 εκατομμύρια σε επιβάτες για το 2015...
Το εγγυημένο τίμημα που θα λάβει η χώρα είναι μόλις ένα ευρώ το χρόνο ανά επιβάτη δηλαδή 22,9 εκατ. ευρώ ετήσιο καταβλητέο μίσθωμα. Επιπλέον θα δοθούν 1.234 δισ. ευρώ εφάπαξ τίμημα. Το ετήσιο κόστος αναπροσαρμόζεται ετησίως με τον πληθωρισμό, (σήμερα αρνητικός) καθώς και κυμαίνεται ανάλογα με τα Κέρδη προ Φόρων της επιχείρησης πλην των Τόκων και Αποσβέσεων των αεροδρομίων.  Προφανώς ευτελές το τίμημα για υποδομές εθνικής σημασίας,επισης θα ηθελα να κάνω γνωστό στους αναγνώστες οτι σε δημοσιευμα  της καθημερινης διαφαινετε το ποσο τηρειτε
Συμβούλιο της Επικρατείας, επισης οριστικοποιείται και το ξεπούλημα του ΟΛΠ, ενώ συνέχεια έχει ο ΔΕΣΦΑ, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Ελληνικό και ακολουθεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσα στον Απρίλιο. Είναι προφανές πως κατά την διάρκεια της κούρσας των ιδιωτικοποιήσεων θα πέσει μπόλικο… κυβερνητικό δάκρυ ώστε να ξεπλυθεί η υποκρισία της κυβέρνησης.
Εμείς πάντως γιατρειά δεν βρίσκουμε στη πολιτική απάτη που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ με όρους ψυχολογικών αναζητήσεων γιατί πολύ απλά στον πραγματικό κόσμο, ο πόνος είναι διαφορετικός.
Τα στοιχεία του ΟΗΕ λένε πως στην Ελλάδα της κρίσης, στην Ελλάδα που διαβαίνει το 3οφονικό μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πάνω από 3,6 εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στο κίνδυνο της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Στην Ελλάδα του 3ου μνημονίου, χιλιάδες νοικοκυριά ήδη χάνουν τα σπίτια από τους τραπεζίτες, με τις αίθουσες των δικαστηρίων να γεμίζουν πραγματικό πόνο και απελπισία.
Στην Ελλάδα του 3ου μνημονίου το ρεύμα είναι κομμένο σε εκατοντάδες σπίτια και ο κόφτης συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι να μην απομείνει κανένας όρθιος.
Κάπως έτσι πάντως είναι ο πραγματικός πόνος. Αυτός ο πόνος που δεν έχει καμία σχέση με τερτίπια της κυβέρνησης, ούτε με τους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς της ΝΔ.
Όσο για το ξεπούλημα της χώρας που είναι στην ημερήσια διάταξη, τα κροκοδείλια δάκρυα δεν πείθουν κανέναν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε την εποχή της «αριστεράς της κλάψας». Αυτής της «αριστεράς» που στέκεται πλάι στους ολιγάρχες ως σεμνός υπηρέτης και μετά ζητά συγχώρεση για τα σαλιαρίσματα του.
Πλέον έχει μετατραπεί σε έναν από τους κύριους εκφραστές της πιο ακραίας πολιτικής ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας.
Εδώ που τα λέμε, μετά την πτώση και του τελευταίου οχυρού του ΣΥΡΙΖΑ και το φιάσκο με το πολυδιαφημιζόμενο παράλληλο πρόγραμμα το οποίο αποσύρθηκε μετά από απαίτηση των δανειστών αποκαλύπτεται πλήρως πως η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, ακόμα και αν δούμε τελικά ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο να πλαντάζει καθημερινά στο κλάμα…

blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις