Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Φθηνότερα όλα τα τηλέφωνα από την Πρωτοχρονιά


Μειωμένο κατά περίπου 2% θα είναι από την πρωτοχρονιάτο κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων. ΟΤΕ και Cosmote ανακοίνωσαν χθες ότι από την 1η Ιανουαρίου 2016 μειώνονται περαιτέρω τα τέλη τερματισμού για κλήσεις από όλα τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα προς τα δίκτυά τους σταθερής και κινητής.

Αυτό σημαίνει ότι, από την 1η Ιανουαρίου 2016 το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο κινητό δίκτυο της Cosmote από 0,01103 ευρώ/λεπτό θα μειωθεί σε 0,01081 ευρώ/λεπτό. Αντίστοιχα, από την αρχή του 2016, το ισχύον τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο του ΟΤΕ θα μειωθεί από 0,695 ευρωλεπτά/ λεπτό σε 0,665 ευρώ/ λεπτό.

H VODAFONE ανακοίνωσε και αυτή χθες νέα, περαιτέρω μείωση των τιμών χονδρικής στα τέλη τερματισμού για κλήσεις από τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (European Economic Area) προς το δίκτυό της. Οι νέες μειωμένες τιμές θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2016. Συγκεκριμένα, τα τέλη τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE θα μειωθούν από 0,01103 ευρώ/ λεπτό σε 0,01081 ευρώ/λεπτό.

Η WIND δεν έχει ακόμη προβεί σε κάποια σχετική ανακοίνωση, αλλά είναι βέβαιο ότι και αυτή θα προχωρήσει σε αντίστοιχη μείωση του τέλους τερματισμού προς το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που λειτουργεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!