Ποιες εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αλατζά Ιμαρέτ και το Γενί Τζαμί τους επόμενους μήνες


Τη διοργάνωση εκθέσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο,την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, στη διάρκεια της 30ής τακτικής του συνεδρίασης.

Η απόφαση αφορά εκθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στους εκθεσιακούς της χώρους του Αλατζά Ιμαρέτ και του Γενί Τζαμί, άνευ δαπάνης, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διοργάνωση των παρακάτω εκδηλώσεων:

Ομαδική έκθεση των εικαστικών, Θάλειας Γκατζούλη, Κωνσταντίνας Δούνια, Μαρίας Ανδρικοπούλου και Ιουλίας Χαραλάμπους, με τίτλο «Gulf΄s Settlers», από 19 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2016

Έκθεση φωτογραφίας του Tούρκου, Mustafa Dedeoglu, από 8 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2016

Έκθεση φωτογραφίας του Τσέχου, Karel Cudlin, με τίτλο «Φωτογραφίες από την Τσέχικη Δημοκρατία», από 12 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2016

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νέες Κωδωνοφορίες», από 16 Φεβρουαρίου έως 14 Μαρτίου 2016

Έκθεση της εικαστικού, Ειρήνης Μωυσίδου, με τίτλο «Τομές», από 22 Μαρτίου έως 3 Μαΐου 2016

Έκθεση της εικαστικού, Βάγιας Πολίτη, με τίτλο «Γυναικείες γεωγραφίες», από 10 Μαΐου έως 11 Ιουνίου 2016


Πηγή: .thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις