Τουρκικός Τύπος για ΚΥΣΕΑ: Τα λόγια του Ερντογάν φόβισαν την Αθήνα - ΦΩΤΟ



Η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο απασχόλησε τα τουρκικά ΜΜΕ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για “απειλές-σκάνδαλο” από την Ελλάδα προκειμένου να επιβληθούν ευρωπαϊκές κυρώσεις στην Τουρκία λόγω των δραστηριοτήτων της στην ανατολική Μεσόγειο καθώς και ότι “τα λόγια του Ερντογάν φόβισαν και ενεργοποίησαν την Αθήνα”.


NTV

Ο Τσίπρας έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία




Hurriyet


Αντίδραση μέσω Ε.Ε. από Ελλάδα κατά Τουρκίας… Αίτημα σκάνδαλο




Yeni Akit (εθνικιστική εφημερίδα)


Τα λόγια του Ερντογάν φόβισαν την Αθήνα




Haber7


Ανησυχία "Πορθητή" στην Αθήνα




Hurriyet


Ανησυχία “Πορθητή” στην Αθήνα




Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις