Επίδομα Παιδιών: Η ημερομηνία που πληρώνεται η Α’ δόση -Όλες οι πληρωμές του 2019



Στις 25 με 27 Μαρτίου θα μπει η πρώτη δόση του επιδόματος Παιδιού, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr. Στα τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζει ο ΟΠΕΚΑ να ανοίξει την πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων Α21.

Σημείωση: Θα υπάρξει μια πληρωμή ως το τέλος Φλεβάρη αλλά για όσους είχαν εκκρεμότητες με το Α21 του 2018 και έκαναν αίτηση ως 15/1/19 (για το 2018, όχι για το 2019).

Από εκεί και πέρα οι πληρωμές των επιδομάτων παιδιών για το 2019 θα γίνονται ανά δίμηνο.

Η δεύτερη δόση θα πιστωθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Μάη.

Αναλυτικά ο προγραμματισμός των δόσεων:




Α΄δόση: Πληρώνεται τέλος Μάρτη

Β΄δόση πληρώνεται τέλος Μάη

Γ΄δόση πληρώνεται τέλος Ιούλη

Δ΄δόση πληρώνεται τέλος Σεπτέμβρη




Ε΄δόση πληρώνεται τέλος Νοέμβρη

Στ’ δόση πληρώνεται πριν τις γιορτές για το νέο έτος



Δείτε τα ποσά και δικαιούχους σε πίνακες εδώ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις