Tα νέα ακουστικά της Google σου μεταφράζουν και σου επιτρέπουν να μιλάς 40 γλώσσες

Tα νέα ακουστικά της Google σου μεταφράζουν και σου επιτρέπουν να μιλάς 40 γλώσσες

Μαζί με τα νέα κινητά τηλέφωνα Pixel 2 η Google ανακοίνωσε και ένα επαναστατικό ζευγάρι ακουστικών. Τα Pixel Buds είναι ασύρματα ακουστικά που μπορούν να μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο 40 διαφορετικές γλώσσες χρησιμοποιώντας το Google Translate.




Τα Google Pixel Buds συνδέονται με ένα Google Pixel ή κάποιο άλλο κινητό που χρησιμοποιεί Android και έχει τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, Google Assistant. Η υπηρεσία μετάφρασης επιτρέπει στον χρήστη τόσο να ακούσει όσο και να μιλήσει σε άλλη γλώσσα.

Για να ακούσει κάποιος την μετάφραση το μόνο που έχει να κάνει είναι να κρατήσει το ακουστικό και να του επιτρέψει να μεταφράσει στην επιλεγμένη γλώσσα. Για να μιλήσει κάποιος μια άλλη γλώσσα χρειάζεται απλά να κρατήσει το ακουστικό και να πει για παράδειγμα «άφησε με να μιλήσω Ιταλικά». Έτσι ο χρήστης θα μιλάει στην γλώσσα του και το μικρόφωνο του τηλεφώνου θα μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο στα Ιταλικά.

Αν και η παρουσίαση ήταν εντυπωσιακή αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μια τέτοια δυνατότητα μέσω κινητού τηλεφώνου. Η Google δεσμεύεται ότι αυτή τη φορά η μετάφραση θα γίνεται γρηγορότερα και καλύτερα από ποτέ. 


Πηγή: insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις