Mini: Το νέο Countryman και σε JCW

Mini: Το νέο Countryman και σε JCW

Το ταχύτερο οικογενειακό MINI πρόκειται να φορά έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα 231 ίππων με 36,2 kgm ροπής...

Το νέο MINI Countryman παρουσιάζεται επίσημα στους δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ήδη πως και αυτή η νέα γενιά θα διαθέτει ισχυρή έκδοση με τα τρία λατινικά. Το ταχύτερο οικογενειακό MINI πρόκειται να φορά έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα 231 ίππων με 36,2 kgm ροπής. 

Οι επιδόσεις εννοείται πως θα έχουν την τιμητική τους στη συγκεκριμένη έκδοση, παρότι μιλάμε για το μεγαλύτερο στη γκάμα των MINI. Έχουμε και λέμε λοιπόν σημειώστε, μόλις 6,2 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και σχεδόν 235 km/h για την μέγιστη ταχύτητα τουCountryman JCW. 

Στα high lights του επερχόμενου MINI είναι αναμφισβήτητα η εξάτμιση η οποία υιοθετεί flaps που ανοίγουν ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλέξει ο ανήσυχος οδηγός. Στα υπόλοιπα σημαντικά, όπως σωστά υποθέσατε υπάρχει σφιχτή ρύθμιση στην ανάρτηση για καλύτερη διαχείριση της ισχύος, τετραπίστονα φρένα της Brembo καθώς επίσης το παρών δίνει και το εξελιγμένο σύστημα Dynamic Damper Control, που επιτρέπει τη ρύθμιση των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ. 




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις