Eγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Θεσσαλονίκη

Eγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Θεσσαλονίκη

Εκδόθηκε η Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΝ.

Το ΥΠΕΝ με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει ότι οι έντεκα (11) εγκριθείσες περιβαλλοντικές άδειες που έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, εκτός αυτής της Θεσσαλονίκης, αφορούν στη δημιουργία υδατοδρομίων για τις περιοχές: Αγία Μαρίνα Γραμματικού, Αλόννησος, Βόλος, Παξοί, Πάτμος, Πάτρα, Ρέθυμνο, Σκόπελος, Σκύρος και Τήνος.

Μάλιστα, στο εγγύς μέλλον αναμένονται να εγκριθούν οι διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης υδατοδρομίων για τις περιοχές: Αμφιλοχία, Ηράκλειο και Λαύριο, «έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία τους το συντομότερο δυνατό», όπως υπογραμμίζει το ΥΠΕΝ. Επισημαίνει, τέλος, ότι πλήρως αδειοδοτημένο είναι, σήμερα, το υδατοδρόμιο της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις